Trenutki ujeti v večnosti

Pravljično brezhiben videz

S pomočjo profesionalnega vizažista in frizerja vama bomo nadeli svečani videz ter poudarili notranjo lepoto. Svetovali bomo z obilico svežih idej ter omogočili privlačen slog primeren za polt in frizuro.

Kot princeska in princ

S stilistom bomo pomagali poiskati ustrezno obleko za vajino posebno priložnost. Stilist bo upošteval želje in slog, ter vaju popeljal do obleke, ki ustreza telesu in duhu. Sodelujemo tudi s priznanim modnim oblikovalcem, ki bo izdelal svojevrstno ni unikatno obleko po željah naročnika.

Razvajali bomo vajino domišljijo

Izbrali bomo primerne cvetice ter barve in ustvarili unikaten šopek. Poskrbeli bomo, da so vsi elementi obreda, notranjost cerkve, sprejem in predporočna zabava ustrezno pripravljeni s svežimi cvetličnimi aranžmaji ter navdihujočimi dekoracijami.

Prava predporočna dogodivščina

Poiskali bomo primerno nastanitev za brezskrben večer pred velikim trenutkom. V umirjenem ambientu bomo poskrbeli za razvajanje, zabavo in sproščanje.

Naj vaju pospremijo

zvoki korakov

Na najpomembnejši dan vajinega življenja bomo uredili svojevrsten prevoz do dogodka. Uredili bomo vse potrebno za najem kočije ter vprego lipicancev, ki vaju bodo popeljali v nepozabno doživetje.

Moderno popotovanje v zakonski stan

Za bolj moderne pare poiščemo svojevrstne luksuzne limuzine, ki omogočajo udoben prevoz neveste in ženina ter njunih spremljevalcev do poročnega slavja.

Pravljica se nadaljuje

Medeni tedni so prav tako pomembni kot vaš poročni dan, zato mora biti tudi poročno potovanje ena izmed vajinih večjih življenjskih dogodivščin. Poiskali bomo idilično potovanje za ustvarjanje spominov, ki bo trajalo vse življenje.

Naj bo vajin posebni dan v oskrbi profesionalcev

Bogdan Capuder, 041 318 642