Nina in Primož

Priprava poroke in slavja je za mladoporočenca pogosto stresno, saj si oba želita, da bi bil to nepozaben dan, ki bi pravzaprav potekal bolje, kot si želita.

Poroke si danes brez prave podpore in usmerjanja sploh ne znam predstavljati. Sama organizacija, na desetine velikih in drobnih podrobnosti in usklajevanj ... lahko bi rekla, da je poroka pričakovanje, ki se hitro sprevrže v skrb. Tega si nihče ne želi, zato je tukaj Bogdan.

Za naju utelešen angel. Oseba, ki je namesto naju mislila tudi na tisto, kar nikoli ne bi šlo skozi najine misli in ideje. Ves čas priprav na najino poroko je skbel za tisoče malih detajlov in predvsem za to, da sva se odlično počutila. Predala sva mu vse skrbi tako, da sva lahko vso pozornost usmerila en na drugega, na najino prihodnost in čas, ko se bova lahko ljudem predstavljala kot mož in žena. Ohranila sva ljbeznivost, spoštovanje in veselje do tega, da stopiva v zakon.

Bogdan je topla oseba, ob kateri se enostavno ves čas počutiš dobro, saj veš, da bo poskrbel za vse in da bo tvoj dan nad želenimi pričakovanji. Najina poroka in počutje v vsem času priprav in na veliki dan brez njega zagotovo ne bi bila tako čudovita. Hvala, Bogdan!

Maja in Matjaž

Za vsako nevesto in ženina je poročni dan njun najpomembnejši dan, ko želita svojo ljubezen in predanost drug do drugega deliti z družino, prijatelji, otroki ... V pripravah nanj to zahteva ogromno organizacije in usklajevanja raznih podrobnosti, ki dobro narejene niti niso opazne, a so v resnici zelo pomembne.

Prav za te ključne stvari sva imela midva "podaljšano roko" - Bogdana. V času priprav in na sam poročni dan nama je stal ob strani – pa ne samo organizacijsko, temveč tudi čustveno. Bogdan je bil idealen most med najinimi željami, željami gostov in tem, da je poroka potekala umirjeno in bila hkrati prepletena z prečudovito energijo ljubezni! Pomagal nama je, da je bil najin poročni dan resnično čaroben in da je nanj ostalo mnogo spominov, iz katerih še danes črpava moč! Bogdan je resnično človek z ogromnim srcem, ki je ves čas vedel, kaj si želiva brez da bi mu to posebej razlagala! Hvala Bogdan!

Naj bo vajin posebni dan v oskrbi profesionalcev

Bogdan Capuder, 041 318 642