Ljubezen raznolikih okusov

Majhni prigrizki za velike užitke

Vsako poročno slavje je obeleženo s skrbnostjo priprave in predstavitve pogostitve. Za vaju pripravimo jedilnik  nepozabnih predjedi in prigrizkov, kot tudi izbor koktajlov in pijač po izbiri. Le za vaju priskrbimo tudi nepozabno torto.

Postrežba kot se šika

Strokovno usposobljeni in prijazni kuharji in natakarji so jamstvo, da bo vaša poroka nepozabno doživetje za vsakogar. Potrudili se bodo za kulinarično razvajanje gostov, kakor tudi za izpolnitev posebnih želja glede vrst ali načina priprave hrane. Prijazna ekipa bo poskrbela za to, da se bodo vsi svatje počutili toplo sprejeti in dobrodošli.

Sanjski pogrinjek

Pomembno je ustvariti popolni poročni slog, zato namizne dekoracije vedno prilagajamo stilu in barvnim kombinacijam poročnega slavja.

. Naj gre za glamurozen ali naraven, rustikalen stil, naših poročnih dekoracij ne boste zlahka pozabili.

Povabilo resnično iz vajinih src

Vajina velika novica mora odražati to, kar predstavljata skupaj. Povabilo nastavi ton dogodka in pove gostom, česa se lahko veselijo. Pripravimo tudi namizne številke, menije ter skupaj izberemo nepozabna darila namenjena svatom s posvetilom in zahvalo mladoporočencev.

Velika zabava za majhne goste

Da bo dan potekal resnično brezskrbno, pripravimo tudi pestro animacijo za vaše najmlajše. Poroka bo tudi zanje nepozabna dogodivščina, saj jih bo naše strokovno osebje animiralo ter razvedrilo z obilico različnih aktivnosti. Pripravimo tudi otroško torto in igre, tako da se starši lahko brezskrbno zabavate.

Naj bo vajin posebni dan v oskrbi profesionalcev

Bogdan Capuder, 041 318 642