Vajin načrtovalec poroke

Prisluhnem in pomagam

Tisti, ki me poznajo, pravijo, da sem rojen za to, da prisluhnem in pomagam drugim ter da to počnem spretno, iznajdljivo in naravno. Skozi življenje me vodijo iskrenost, poštenost in želja po notranjem miru. Izpolnjuje me vse, kar je narejeno z ljubeznijo in strastjo. Zato je zame dobro le, če je najboljše, včasih malce drugačno, a vedno pripravljeno s srcem in mislijo na to, kaj bi si sam želel kot slavljenec. Od večine me loči moja srčnost, pozitivna energija, močna čustvena inteligenca ter široko poznavanje in učinkovito delovanje na vseh področjih priprave in izvedbe dogodka, ki mi je zaupan.

Prepričan sem, da je vsak izziv rešljiv in da je včasih dovolj le spregovoriti o njem. Zato vama pri načrtovanju in uresničenju vajinega poročnega dne obljubljam svojo predanost in zvesto pomoč, saj želim, da bosta vidva in vajini gostje na poročni dan uživali ter se ga tudi z veseljem spominjali.

Dolgoletne izkušnje

Na svoji dolgoletni službeni poti sem vodil pripravo in izvedbo številnih dogodkov – od velikih mednarodnih prireditev in spektakla z več tisoč obiskovalci, do organizacije ene najodmevnejših TV porok ter  protokolarnih sprejemov za najvišje predstavnike tujih držav. Ob tem pa sem se vsakodnevno srečeval s prirejanjem manjših ali večjih zasebnih slavij – porok, obletnic, rojstnih dni – ki prav tako terjajo popolno pozornost do slavljencev in vseh podrobnosti, ki sodijo zraven.

Vabim vaju na kavo

Verjamem, da smo tu in zdaj z namenom in da vse, kar privlačimo v svoje življenje, prihaja z razlogom. Torej vaju z veseljem in brez obveznosti vabim na spoznavni klepet ob kavi. Prisluhnil bom vajinim željam in če se po prvem srečanju povežemo na energijskem nivoju, mi ostane le še to, da za vaju pripravim nepozaben in brezskrben poročni dan – pa naj bo to v hribih, na krasu, ob jezeru ali sredi mestnega vrveža. Ker vse kar delam, delam s srcem.

Naj bo vajin posebni dan v oskrbi profesionalcev

Bogdan Capuder, 041 318 642